View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001114Ecere SDKidepublic2016-07-12 04:352016-08-04 21:02
Reporterjerome 
Assigned Tojerome 
PriorityimmediateSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target Version0.44.15Fixed in Version0.44.15 
Summary0001114: Images not displaying in IDE, in OpenGL (jerome) - assigned.
DescriptionThe problem is only in 'Shaders' mode due to no BlitDI (Was not doing any MakeDD)
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0001408)
jerome (administrator)
2016-08-03 13:09

Fixed by:
https://github.com/ecere/ecere-sdk/commit/61998ed3e6068854d49320bcbaafed32947463c4 [^]
(0001422)
jerome (administrator)
2016-08-04 21:02

Closed for 0.44.15

https://github.com/ecere/ecere-sdk/commit/37ac4ab4b983a5764f76d7fd77f6658924da8be0 [^]

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2016-07-12 04:35 jerome New Issue
2016-07-12 04:35 jerome Status new => assigned
2016-07-12 04:35 jerome Assigned To => jerome
2016-07-12 06:14 jerome Summary PNGs not displaying in IDE, in OpenGL => Images not displaying in IDE, in OpenGL (jerome) - assigned.
2016-07-12 06:14 jerome Description Updated View Revisions
2016-08-03 13:09 jerome Note Added: 0001408
2016-08-03 13:09 jerome Status assigned => resolved
2016-08-03 13:09 jerome Fixed in Version => 0.44.15
2016-08-03 13:09 jerome Resolution open => fixed
2016-08-04 21:02 jerome Note Added: 0001422
2016-08-04 21:02 jerome Status resolved => closed



Copyright © 2000 - 2020 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker